SPONSORIZAREA

„Clientul este în centrul preocupărilor noastre încă de la fondarea companiei Axxès”, subliniază Guy Nadler, Director de Excelență în Relațiile cu Clienții.
În calitate de profesionist în domeniul transporturilor de mărfuri sau de persoane sau pur și simplu în calitate de utilizator al aparatului electronic de taxare rutieră în cadrul activității dvs. profesionale, nu mai doriți să fiți considerat ca fiind un simplu client, să fiți uitat, să plătiți în neștire și să nu primiți nimic în schimb.

De aceea, imediat ce vă înscrieți la Axxès, primiți un e-mail care vă urează bun-venit. După câteva luni, vă întrebăm cum merg lucrurile și dacă există lucruri care pot fi îmbunătățite. Veți primi în mod regulat informații cu privire la produsele și serviciile pe care le dezvoltăm pentru a vă ajuta în viața de zi cu zi.

Echipele care se ocupă de serviciul clienți și agentul dvs. de vânzare vă stau mereu la dispoziție pentru a răspunde la solicitările și întrebările dvs., întrucât loialitatea este ceea ce contează cel mai mult pentru Axxès.

A fi loial vă va aduce:

  • Liniște, întrucât nu veți fi nevoit să căutați un alt furnizor și vă veți putea concentra pe activitatea dvs.
  • Oferte la prețuri atractive.
  • Posibilitatea de a fi unul din „beta testerii” noștri pentru noi produse propuse chiar de dvs.
  • Posibilitatea de a fi ascultat în vederea dezvoltării altor servicii în cadrul companiei sau a deschiderii opțiunilor de interoperabilitate care vă interesează de către Axxès.
  • Cadouri în urma sponsorizării prietenilor, a colegilor și a omologilor!


CUM FUNCȚIONEAZĂ SPONSORIZAREA ÎN CADRUL AXXÈS?

  • Sunteți client Axxès și le povestiți prietenilor, colegilor și omologilor despre experiența dvs. cu serviciul nostru dedicat clienților și cu agentul dvs. de vânzări, despre produsele și serviciile noastre…
  • Aceștia se înscriu la Axxès pentru că au încredere în dvs. și au certitudinea că nu le spuneți povești în legătură cu experiența dvs. cu Axxès.
  • Obțineți puncte pe care decideți să le transformați în cadouri, iar
Beneficiarilor sponsorizării li se propune un preț atractiv. La rândul lor, aceștia pot să devină ambasadori ai mărcii Axxès și sponsori pentru noi beneficiari. Câștigați puncte și cadouri.

SUNTEȚI MULȚUMIT DE AXXES? Povestiți-le chiar acum celor din anturajul dvs.!


TESTIMONIAL

Aproape jumătate dintre clienții noștri sunt cu Axxès de mai mult de 10 ani, iar 97% dintre ei sunt mulțumiți! Ați dori să știți de ce?
Solange Théoleyre vă va spune mai bine decât putem noi.